Sundhed og balance

Jeg har i mange år hørt ”du bliver, hvad du spiser”. Og ja kost er da vigtigt, men sundhed er ikke kun, hvad vi spiser. Det er ikke kun motion, det er mere. Det handler også om, hvad du tænker og om at tage ansvar for dit eget liv.

Jeg mener, det er vigtigere at forebygge end at helbrede. I mit professionelle liv har jeg som produktionsleder været vant til at have ansvar for bl.a. sikkerhed, og det er et ansvar, som vi alle har, også for vores eget liv. Vi har ansvar for at have en god balance i livet. Den balance skaber vi, bl.a. ved de tanker og det fokus vi har – det bliver til den vej, vi bevæger os, ikke kun fysisk, men også psykisk.

”Vi har ikke brug for eksperter til at fortælle os, hvordan vi skal leve – vi har brug for kontakt til eksperten i os selv ” har Birgitte Asmussen lært mig bevidsthed.nu

Vores arbejde er vigtigt. Uanset hvilken form arbejdet har, er der brug for at sikre arbejdsglæde, for at undgå stress og udbrændthed. Prøv selv at teste din arbejdsglæde her: Arbejdsglæde i Centrum (involve.me)

“Vi har ansvar for at have en god balance i livet.”

Betina Wettengel

Jeg er selvstændig erhvervskvinde med virksomheden wettengel.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med det de har brug for. Det gør jeg som Senior Projekt Manager, politiker, frivillig og som mormor.

Det jeg gør – gør jeg for at vi kan blive det hele menneske.

Læs om min livsfilosofi her