Bedre folkeskoler

Jeg ønsker en folkeskole i Kolding Kommune, hvor lærer og pædagoger arbejder mere sammen. Skolen skal rumme alle. Vi mennesker lærer ikke kun via bøger, vi lærer ved at møde andre mennesker og ved at bruge vores hænder. Harte skole er et super godt eksempel på, hvordan mere bevægelse kan bidrage til bedre indlæring og motivation både hos elever og medarbejder.

For at sikre en bred viden om, hvordan vores samfund er skruet sammen, bør eleverne lærer de ord og begreber der anvendes i samfundet i dag. Eleverne skal undervises, motiveres og trænes i at kunne tilpasse sig en omskiftelig verden. Det går stærkere i dag end tilbage i 1975, da jeg startede i skole. Mulighederne er mange flere og den globale verden er åben.

Etik og god tone, skal selvfølgelig også komme fra forældrene. Hvorfor det er vigtigt at forældre tager ansvar for børneopdragelse, og sammen med skolen få skabt de bedste rammer for børnene.

FNs verdensmål:

“Vi mennesker lærer ikke kun via bøger, vi lærer ved at møde andre mennesker og ved at bruge vores hænder.”

Betina Wettengel

Jeg er selvstændig erhvervskvinde med virksomheden wettengel.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med det de har brug for. Det gør jeg som Senior Projekt Manager, politiker, frivillig og som mormor.

Det jeg gør – gør jeg for at vi kan blive det hele menneske.

Læs om min livsfilosofi her